SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

“Ormanlar Hepimizin”

“Ormanlar Hepimizin”
Bu haber 07 Kasım 2022 - 15:45 'de eklendi ve 132 views kez görüntülendi.

Kaymakamlığımız tarafından planlanan “Köy Sahnesi” projesi kapsamında daha önce iki köyümüzde sergilenen  “Ormanlar Hepimizin” adlı çocuk oyunu, bugün İlçemizde köy ve merkez okullarımızın ana sınıfı ve ilkokul öğrencileri ile buluştu.

Kaymakamımız Sayın Ahmet GÖKCECİK ve eşi Gülizar GÖKCECİK Hanımefendinin katılımıyla Amasya İris Sanat Akademi tarafından düzenlenen tiyatro oyununda öğrencilerimiz keyifli vakit geçirerek; orman sevgisi ve ormanlarımızı koruma konularında bilinçlendiler.

Etkinliğin sonunda Kaymakamlığımız tarafından hazırlanan saksı ve karaçam fidanlarını öğrencilerimize hediye eden Kaymakamımız; tiyatronun hazırlanması ve sergilenmesinde emeği geçen İris Sanat Akademiye ve tüm oyunculara teşekkürlerini iletti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA